Hemma

Jaha, då har jag kommit hem från både Mexiko och Kuba. Har nästan ingen kunnat skriva nånting därifrån, eller jo det kanske jag kunde, men jag ville inte. Det är en jädra skillnad, har jag hört.

Hur som helst, det kommer lite återblickar till resan inom kort.

Vi kom hem igår kväll efter att min sötesyrra kommit och plockat upp oss. Jag hade fortfarande en såndär underbar turistmage, vilket gjorde att jag såg fram emot ett toalettbesök mer än ganska mycket mer. Men när vi kommer hem så upptäcker jag till min stora fasan att toaletten ser ut såhär:

Skit också!

Skit också!

De håller ju på med s-s-s-s-s-s-s-s-stambyte! Och det är inte en vietnamesisk håltoalett heller, så jag fick så snyggt springa ner i källaren. Och då menar jag SPRINGA. I alla fall från och med idag, då de håller på att bygga om hissen.

Jag har bestämt mig för att inte börja arbeta förrän på måndag, jag skall ägna de kommande dagarna till att bli “normal” i huvudet och börja skriva ner vad jag skall göra. Det kan bli spännande.

Nåja, jag är tillbaka och lovar att blogga om så mycket smörja som möjligt och som jag någonsin hinner innan jag dör.

Hej svejs, stambytarfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Hemma igen, nu jädrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier