Detta är helt otroligt. Jag har ju tidigare haft problem med att jag plötsligt får panik när min dator börjar låta jättekonstigt. Men det har visat sig varit falskt alarm. Antingen har det varit en EPA-traktor som körde förbi eller så har det varit en snubbe med blåsmaskin. Och nu har det hänt igen.

Emellanåt så börjar datorn väsa på något konstigt sätt. Jag trodde ju givetvis att det var något fel på en fläkt eller på processorn eller att RAM-minnena hade råkat i luven på varandra. Men nu när det började vina i burken igen, så slängde jag mig genast ner på golvet och lyssnade. Men det lät inget? Så jag ställer mig upp igen. Då hör jag ljudet bakom mig!!?! Jag vänder mig långsamt om….. långsamt…. låååååååångsaaaaaaaaaamt. Och sen snabbt! Och sen lite lååångsamt igen. Då upptäcker jag att jag vänt mig om ett helt varv och står och tittar på datorskärmen igen! Fasen! Så jag vänder mig om bara lite grann och sen vrider jag huvudet lite också. Även ögonen vinklar jag lite mystiskt, så att de kikar ut genom ögonbrynen / polisongerna / skägget eller vad fan det nu är som sitter där.

Och då får jag se! Jag blir styv av skräck! Jag rör mig inte.

Rör som buktalar och får datorn att låta konstigt!

Neeej, buktalande rör!

Så återigen får jag konstatera att det inte är ett skit fel på min dator, utan denna gången blev det återigen bara lite rörigt. Börjar bli jobbigt det här. Några tips? Finns det någon gruppterapi rörande sånt här?

Hej svejs, rörljudsfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till Hej ljud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier