Dagens svar

som inte gjorde oss ett skit klokare

Jag och Jonis var ute och spatserade på lunchen. Bland annat köpte vi varsin exakt likadan grekisk-kycklingsalladsrulle (ja, vi fick den härlige snubben bakom disken att kombinera två maträtter och deras layout, eller vad det heter).

Här sitter vi som om inget hade hänt. Men det hade det ju inte heller. Än.

Här sitter vi som om inget hade hänt. Men det hade det ju inte heller. Än.

När vi kom till glasskiosken vid Kungstorget så frågade Jonis:

-“Hej! Har ni mjuklass?”
Killen i kiosken:
-“TYVÄRR!!”

Vi tittade på varandra (jag och Jonis) och sen började vi långsamt traska iväg, lite undrande. Hade han mjukglass eller inte? Han kanske hade mjukglass, men hatar den? Typ, “ja, tyvärr, vi har mjukglass. AAARRGH!!“.

Vi sket i honom och gick bort till Kungsportsplatsen. Där köpte vi var sin mjukglass i bägare med nån konstig färg, som smakade ungefär det som färgen påminde om. Jag beställde grön, för hon sa att det var päron. Men den smakade lite hulk, tycker jag allt.

Jonis är alltid tvungen att titta på motorcyklar. Jag försökte locka till mig hans blick genom att vifta lite med min mjukglass. Det funkade först när jag brummade som en motorcykel.

Jonis är alltid tvungen att titta på motorcyklar när han är ute och går. Jag försökte locka till mig hans uppmärksamhet genom att vifta lite med min mjukglass. Det funkade först när jag brummade som en motorcykel och lös med ögonen som ett helljus på en Kawasaki 125:a

Andra saker som varit lite roliga hittills idag:

  • när en något bastant a-lagardam lyfte sina bröst och släppte dem ett par gånger, för att locka till skratt bland lagkamraterna på a-lagarbänken
  • när vi såg en liten skrynglig och tjock hund, som satt helt snett och glodde, okopplad och ensam, mitt i ingången till en galleria
  • när det åskbrakade till en gång, bara sådär. Från ganska många ställen i parken och runt omkring hörde man ett fantastiskt synkroniserat “OJ”. Snacka om flash mob
  • när vi testade en hyperkänslig ljudinspelningapparat på kontoret. Då nös Pär i andra änden (alltså inte i HANS andra ände, då kallas det fjärt. Utan i andra änden av LOKALEN). Det lät, må jag lova!
  • att jag var bara tvungen att skapa en ny facebookgrupp (varför tycker jag det är så roligt!?). Den heter “Vi som lovar att skrika som Långben nästa gång vi ramlar ner från ett stup!“. Det är ju ett gammalt nyårslöfte som jag svor jag skulle genomföra ett år

Ikväll blir det lite partaj, min brors flickvän Camilla fyller enligt egen utsago år.

Ha en trevlig fredagskväll, jag kommer för övrigt att om en liten stund lägga upp en liten film som jag spelade in mitt i natten på balkongen förra helgen.

Hej svejs, mjukglassfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier