Du har väl kanske också gjort det någon gång; hamnat bakom en skördetröska eller en svinstor traktor eller en isbrytare på hjul, när du är ute och kör bil. Visst, det är helt okay att köra med askonstiga och svinstora och skitlångsamma fordon, absolut. Men för bövelen; OM du gör det ute på en landsväg, så KAN man ju faktiskt vara vänlig att köra lite åt sidan vid något tillfälle och släppa förbi människorna bakom? Speciellt om det lite titt som tätt dyker upp fotbollsplansstora väggrensavsatser?

När vi bilade genom Norge (uppifrån och ner) så hamnade vi en stund in i Sverige bakom en såndär gigantisk skördetröska. Det var en 70-väg och den låg väl i ungefär 35 km/h. Så långt är det helt ok. Men när han gång efter gång bara sket i att underlätta för de 27 stycken bilarna bakom honom, genom att inte ens hålla sig en aning mer åt höger, så blev jag förbannad till slut. Och man känner ju sig ganska maktlös bakom en sådan mojäng, speciellt när det sitter ett mustaschprytt rövhål med inte bara hybris, utan även en Lantmännenkeps på sniskan och ett halmstrå i käften.

Men idag kom jag på det (jaja, det var väl 6 år försent), den perfekta hämnden om något liknande händer i framtiden; man kör om aset och sen lägger man sig i ungefär 32 km/h framför! Vad skall han göra? Köra om? Köra på dig? Nej nej, han måste givetvis sakta ner farten! Och kan det finns något mer i hela världen som är mer irriterande för en skördetröskförare med hybris, än att inte kunna köra i maxfart?

Skulle inte tro det. Muhahaha. Jävel.

Hej svejs, skördetröskfejs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier