Vi hade en stor Halloweenfest för våra vänner på GFF-gården i Majorna i lördags, temat var Sweeney Todd. En riktigt lyckad fest. Det händer titt som tätt att vi lägger ner en helskottas massa energi på temafester, fast denna gången var det faktiskt min fru som gjorde allt. Okay, jag hjälpte henne köra och bära saker, men själva planeringen var det hon som stod för. Hon bakade t o m pajer som dem i filmen, och jag vet helt ärligt inte vad som var i den. Jag fick en godisbit i min i alla fall, det var lite mysko.

Henrik a.k.a Sweeney Todd-wannabe

Henrik som Sweeney Todd-wannabe. Hemligt meddelande på spegeln.

Det var ett gäng som verkligen lagt ner tid på sina masker och använt upp tonvis med mascara och puder och låtsassmink och jag kunde inte sluta skratta när jag såg på några av dem. Nu har jag inte så jättemånga bilder i min telefon, fler kommer allt eftersom!

Min fru stod i baren och tyckte att den här killen såg ut som en läkare. Okay att de skär ner på vården, men det kändes ju lite väl makabert.

Min fru tyckte att den här killen såg ut som en läkare. Okay att de skär ner på vården, men detta kändes ju lite väl makabert.

Det konstiga var att folk inte alls drack så mycket som vi trodde / hoppats / var rädda för. Så jag fick släpa tillbaka all överbliven öl hem till lägenheten igen, tack för det!!

Jag minns inte exakt HUR den här killen drack sina öl, men han vägrade ta av sig masken iaf. Respekt!

Jag minns inte exakt HUR den här killen drack sina öl, men han vägrade ta av sig masken iaf. Respekt!

Nästa gång skall det bli ÄNNU bättre än i år, annars skall jag “äta upp min gamla hatt”, som Kommissarie Karlsson sa i en gammal Kalle Anka (har för mig att det var nr 4, 1982 men kan lika gärna varit nr 12, 1988).

Hej svejs, blodfejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Halloweenmaskerad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier