Idag har jag hjälpt min lillebror att flytta, så jag behövde inte gå till gymet.

Häromdagen, däremot, när jag var på gymet och tränade som vanligt (ovanligt vanligt, faktiskt), så började det plötsligt sticka i min lilla näsa. Jag undrade vad det kunde vara, men reflekterade inte jättemycket över det till en början. Men till slut så blev lukten outhärdig, så jag beslöt mig för att kika runt och se vad det kunde vara. Jag gick först bort till hantelstället, där fanns inget skumt. Inte heller borta vid benpressen eller push-up-maskinen (vad nu fan den gör). Men se där! Borta vid bänkpressen! Jag visste det!

Där låg en stor biff med löksås, fy fan.

Hej svejs, lökfejs.

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Grym på gym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier