Jag var och tränade idag igen. Egentligen var det inte själva träningen som var något speciellt, utan vad som hände när jag skulle gå ner till omklädningsrummet. Det är ganska trångt i trappan ner dit, så man kan liksom inte gå bredvid någon. Och PRECIS när jag kommit igenom grinden och fram till trappan, så kommer det en liten svettig tant skuttandes, så jag tänker “damerna först” (jag vet, SÅ gammaldags). Efter henne så kommer en ännu svettigare, fast lite större tant och jag står där och ler och låter även henne slinka ner i trappan före mig.

Men då visar det sig att det nåt jädra megaträningspass för tanter som nyss avslutats, för det liksom bara kommer fler och fler!? Och alla ni som någonsin blivit kidnappade av era föräldrar och bortförda till Ullared när ni var små och försvarslösa, vet väl hur tanter är / blir om de kommer i flock? Efter typ 40 tanter fick jag nog, det kom en liten jävel och jag tog ett stort steg rakt in i tantparaden och knödde mig in. Tänkte att nej, nu kommer det flyga papiljotter, nybakade bullar, såna där blåa skoskydd som man får hos tandläkaren och Hänt Extra när alla tanterna ramlar framåt och bakåt, likt antika dominobrickor, men det gick bra.

Men jag gillar tanter. De är så söta när de ler och försöker gå rakt igenom dig.

Utanför gymmet var det ännu värre. Det tog 17 timmar att komma hem. Fruktstantvärt!

Utanför gymmet var det ännu värre. Det tog 17 timmar att komma hem. Fruktantsvärt!

Hej svejs, tantfejs

4 kommentarer till Grym på gym 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier