Jag tränade på Sats här i Götet under många år. Men jag blev trött på att halka på läppstift och kajaler,  på hantlar som vägde mer än min Ford Fiesta gjorde på den tiden (iofs inte jättemycket, men ändå) samt på den enorma syrebrist som rådde i lokalerna. Det kändes lite som i amerikanska filmer, svettiga killar med tatueringar med andra tatueringarna PÅ de första tatueringarna hjälper varandra och lyfter en hemmagjord skivstånd i ett garage med två vinterdäck på (lagom till våren byter de till sommardäck). Nåja, det var i alla fall väldigt konstig stämning där (nu säger jag inte att jag inte gillar Sats, de har en otroligt hög standard på sina gym och det är säkert bättre nuförtiden än då).

Så nu tränar jag på Friskis. Jag vet, det låter helt fjolligt, men det är kanske för att man jämför en med killarna som såg ut som genmanipulerade Swarzneggers på Sats. Det är lugnt och skönt, jag tränar ju på lunchen också. (alltså inte OCKSÅ, jag tränar liksom inte efter jobbet och på lunchen OCKSÅ, utan…det är lugnt och skönt annars, och till och med ännu lugnare och skönare på lunchen, äh ni fattar). Men det är tråkigt att träna själv, så jag letade efter någon att träna ihop med. Efter ett tag sprang jag på en jäkligt sjysst snubbe (jag brukar springa på löpbandet, men den här snubben var roligare att springa på), det visade sig att han var läkare.

Sagt och gjort, vi bestämde oss för att börja köra ihop. Men det funkade fan inte! Vad jag än ville köra;  axlar och rygg, biceps och skuldror, bröst och mage, så ville den jäveln bara köra öron-näsa-hals! HELA tiden! Argh!

På tal om min gamla Ford Fiesta, här är en av mina Blocketannonser som hamnat på bestofblocket: Ford Fiesta

Det roligaste var när jag sålde den. Idiotiskt ärlig som jag är, så berättade jag för tjejen som köpte den att den stannar om hon kör igenom vattenpölar, men att det ingick en hel back med 5-56 som hon kunde använda sig av. “Jag vet”, sa hon. “Jag har haft en sånhär tidigare”.

Vem i Helskotta (ligger utanför Borås) HAR en Ford Fiesta, genomlider en period med den, spänger den i luften eller sparkar iväg den så den går in i omloppsbana, bara för att sedan köpa en annan, likadan…?

-“Nej, det gick tydligen inte att cykla igenom den här betongmuren, jag köper en ny likadan cykel och provar igen”! Haha vafan, nu vet jag inte ens själv vad jag menade.

Hej svejs, Fordfejs

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Grym på gym, 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier