Detta är då årets sista blogginlägg för min del och är förhoppningsvis postat 23:59. Hoppas ni alla har haft en så gott år som ni kunnat och att nästa år bara blir bättre. För min egen del kan det iaf inte bli SÄMRE (hoppas jag verkligen, gulp!)

Så, vi ses nästa år! I afton skall jag ha på mig en smokingliknande utstyrsel från 40-talet med väst och hängslen och grejer…prövade först en Elviskostym, men kände att det kanske skulle bli för mycket. Bilder kommer sen.
Hej svejs, 2008-fejs

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier