Från kusin Tina

– men vänta nu. Jag har ingen kusin som heter Tina?

Fick ett litet julkort med en liten fågel på. På baksidan stod det

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! önskar Tina (kusin), Tobbe (sambo) och Gizmo (hunden)“.

Jag blev jätteglad! En julhälsning från självaste kusin Tina! Men efter ett par dagar så började jag sakta men säkert komma ihåg en liten detalj. Jag har flera kusiner, men såvitt jag kunde komma på så har jag ju ingen kusin Tina!? Såvida inte kusin Fredrik gått och bytt kön? Men det lät så osannolikt att jag tog det som omöjligt.

Till slut fick jag erkänna för mig själv att jag inte alls var så populär som jag först trott. Men hur skall jag kunna hitta den “riktiga” Henrik Göransson? Jag kollade runt på nätet, sökte på Tina och Tobbe och på deras hund Gizmo. Ingenting. Jag kollade Eniro och Hitta, men även där gick jag bet. Så kom jag på det! Jag skickade helt sonika ett meddelande till 15 stycken Henrik Göransson på facebook och frågade om de hade någon kusin Tina? Ett par svarade att de inte hade någon sådan, vad de visste om.

Men plötstligt damp det ner ett email i inkorgen. Bingo! Nej, det var inte från Bingo Rimér, det var från Henrik Göransson! Och kan ni tänka er, han hade en kusin som heter Tina och som inte visste att han flyttat från Göteborg:

🙂 Du det har jag faktiskt, fantastiskt att du hittade mig denna vägen! Jag noterar på listan över mottagna julkort att Tina skickat ett till oss och sänder ett stort tack till dig att du gjort dig besväret att försöka hitta mig.

Jag nöjde mig inte där, utan scannade även in kortet (bägge sidor) och skickade en länk till honom. Så nu kan han printa ut det och sätta det på kylskåpet!

Det är himla roligt att göra folk förvånade på ett positivt sätt emellanåt 🙂

Imorgon är det nyår. Tjo! Vad har ni för planer?

Hej svejs, kusinTinafejs!

Liknande inlägg på bloggen!

7 kommentarer till God Jul från kusin Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier