Haha, det trodde ni inte! Att jag skulle blogga härifrån Palolem i Goa i Indien! Men nu är det så att jag ligger här och har feber, minsann, och är ganska uttråkad.
Hittills har det varit skitbra. Har ridit på en elefant (med flit), kollat när de andra badat i Goas högsta vattenfall farit omkring i tuctucar, taxibilar och bussar, den ena galnare än den andra. Vid ett tillfälle höll taxin på att köra över en snubbe som helt lugnt spatserade över motorvägen, samtidigt som han borstade sina tänder. Japp.

Har träffat på grisar, apor, kossor och spindlar. Och ryssar. De är överallt, och goanerna tycker inte om dem, mycket för att de ALDRIG ler. Det gör däremot vi och vi är sååå omtyckta. 😉

Nu tänkte jag bli frisk, imorgon skall vi nämligen åka båt till en öde strand och kanske jaga apor. Eller bli jagade.

Frågor på det?

Hej svejs, goabloggsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Goa gubbar!

 • Syster Yster skriver:

  Var det Colgate? Tony undrar vad du hade för skor vid detta tillfälle….?

 • Surt att vara dålig när man är på semester. Men en liten del av mig flinar dock men det är delen av mig som förbannat avis på dig som slipper snön!

 • Liza skriver:

  Hej!

  Försöker hitta ett sätt att maila dig men icke. 🙂
  Såg annonsen för medletidsdagarna o undrar….har ni sytt dräkten själva? Jag vill jättegärna sy en sån o undrar om ni har/vet hur man får tag på mönster?
  Har kollat m Stadsmuseet t ex, men de har inga så fina.

  Hälsningar,

  Liza

 • Hellu!

  Oj, det var dåligt av mig, jag får se till att man kan kontakta mig på något sätt. Vi fick kläderna uppsydda hos ELLIKA i Kungälv, har inte hennes (Helenas) nummer, men kika och se om du inte kan hitta det på nätet? Jo, just det, http://www.ellika.se/ , såklart. Vi kan extremt starkt rekommendera henne, hon är fantastiskt duktig och kan säkerligen komma med lite tips ang. mönster och dylikt. Lycka till med dräktskapandet 🙂

  MVH Henrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier