Jag känner att jag ibland blir galen på bakomliggande bilister, som inte fattar att det INTE GÅR fortare för att man tillämpar 3 nanosekundersregeln och ligger så nära att man tror att jag kommer körandes i en tandembil. Ibland så tror jag att någon sitter i baksätet och sparkar mig i ryggen, men då är det i själva verket en bil som ligger så nära att jag känner en kylarprydnad tryckas mot ryggen. “Oj, fräck Mercedestatuering du har på ryggen” var det en som sa på gymmet en gång. Eller ja, han sa det två gånger, för jag hörde inte vad han sa för han var påverkad (han var en såndär hantellangare).

Hur som helst, så tycker jag alltid det är lika roligt att protestera genom att (som så många andra) använda mig av spolarvätska för att riktigt visa hur upprörd jag är. Men jag har ett litet problem. Mina vindrutespolare är så svaga, att man skulle kunna tro att det ligger 4 dvärgar med prostataproblem under huven och kissar.

Men plötsligt en dag, så hittade jag en mystisk knapp (oturligt nog så hittade jag den precis efter det att jag och min lillebror tvättat bilen noggrant inför en försäljning) och när man trycker på den så ser det ut som om bilen spränger ljudvallen! Knappen aktiverar strålkastarsprutgrejerna och frågan är om inte ingenjörerna som utvecklade dessa led av någon form av självdestruktivt beteende som de projicerade  på bilen, genom att maskera “self destruction”-knappen till en strålkastarsprutgrejaktiveringsknapp? Hur som helst, det funkar jättebra, förutom att man tror att man skall spruta bort hela motorhuven varje gång man trycker på den.

Tut tut, sprut sprut!

Hej svejs, spolarvätskefejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier