Det var en spännande fredag igår. Hade skrivit en lista på allt jag skulle göra under dagen, men det enda jag lyckades med var att beställa färgpatroner till skrivaren. Alltid nåt!

På kvällen bar det av till min estniska släkt på släktträff i Partille hos min moster. Det märks att jag inte riktigt har huvudet med mig fortfarande. Jag glömde ta på min skjorta, den hängde kvar i hallen. Jag glömde den stora chokladkartongen, den låg kvar i kylskåpet. Jag var 1,5 timmar försenad p.g.a magknip och när jag väl körde till Partille så körde jag med helljuset på hela vägen (den där blåa lampan som lyser på instrumentpanelen la sig precis bakom ratten, så jag såg den inte) och dessutom körde jag fel. Min moster har bott på samma ställe i 30 år, men jag körde till ett annat ställe. Jag hann precis sätta mig och käka lite köttbullar och potatis och lukta på den estniska vodkan (Viiru Valge) innan jag var tvungen att sticka igen och köra in till stan och hämta min fru. Passade på att hämta både skjortan och chokladkartongen hemma.

Jag minns förresten våra estniska fester och kräftskivor ute på mormor och morfars land i Risveden naturreservat, nära Sollebrunn. Det stod så mycket flaskor på borden, att folk var tvungna att ha tallrikarna i knät.

På kvällen åkte vi in till stan och träffade Helena, hon var och besökte sina vänner som bor i det gamla Hasselbladshuset, ett otroligt vackert hus! Det första som mötte oss var en enorm takkrona.

Man lär ju inte vara fattig om man bara har en krona och det är denna?

Man lär ju inte vara fattig om man bara har en krona och det är denna?

-Spegel, spegel, på väggen där, hur fan fick de in dig genom dörren??

-"Spegel, spegel, på väggen där, hur fan fick de in dig genom dörren??"

Därefter bar det av till Park Lane där det var queerkväll, det var festligt!

Idag är man ganska seg, men nu skall vi mata en katt och försöka komma ihåg var vi ställde den lånade bilen igår, men jag tror jag vet.

Hej svejs, queerfejs

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Fredagens bravader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier