Folk som ej lyssnar

Det är otroligt roligt med folk som gör något och är så inne i det de gör att de inte märker nånting av vad som händer i omgivningen. Min lillebror, t ex. Vid två tillfällen har han stått och pratat  med någon och varit helt uppe i samtalet, att han inte märkt att jag går fram till honom och ger honom ett bananskal. Så går man en bit därifrån och står och väntar. Och väntar. Och väntar. Och väntar. Och till slut! Han tittar ner, ser att han håller i ett bananskal och ropar till “Men vafan!”.

Hehe.

En liknande grej hände i lördags, när jag var hos Anna (en annan Anna):

Anna:
-“Åh, den här låten är så jäkla bra!”
Jag:
-“Javisst är den!”
Anna:
-“Det är sådär…när man hör den första gången blir man alldeles rörd och tårögd”
(hon sitter och knappar på sin dator)
Jag:
-“Ja, jag vet precis hur det är. Det var samma sak som när jag hörde “In kommer far” för första gången. Fantastiskt.”
Anna:
-“Jaaaa….*suck.”

Hehe.

Hej svejs, intelyssnafejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier