Snoppfisk

– jag har fått en lake i min stake, en sej i min grej.

Hur skall man på ett trevligt sätt beskriva hur en Candiru, eller tandpetarfisk (Vandellia Cirrhosa), gör för att göra det den gör allra bäst. Nämligen att simma in i badande typers urinrör. Tänk så här:  Typ som om Brad Pitt skulle svärdsluka en ål! En avlång fisk som åker in i Pitt. Eh.

Ja, jag vet. Borde kanske ha skrivit svärdfisk där istället, men hur skulle det se ut?

Hur som helst, jag läste för ganska längesen om en hemsk liten rackare som bland annat hänger i Amazonas. Otroligt otrevlig liten snubbe. I värsta fall får man till och med operera ut den! Snacka om konstigt situation, att själv bli inlagd för att man har en inlagd sill i trumpeten!

Tittut! Pittut? Glöm det.

I really love your kiss!

Hur som helst igen, jag drömde om den här jäkla fisken inatt och visst, det låter ju som att det var en solklar mardröm för en kille i min ålder som är ganska fäst vid sin penis, eller ja, det är egentligen tvärt om. Den är fäst vid mig. Grejen var att jag, i drömmen, pratade med någon polis eller läkare om den (kommer dock inte ihåg om jag själv drabbats av den eller ej) och plötsligt blev det hela avdramatiserat. Eftersom jag inte kom ihåg vad den hette, så kallade jag den helt sonika för TASKMÖRT.

Det var då jag vaknade av att jag garvade och tänkte “Vafan!?” 😀

Hej svejs, fiskpenisfejs!

PS: Ni kan se en liten film om fisken på Aftonbladet.se
PS 2: Andra ordvitsar som jag tänkte på, men som jag bara inte orkar spåna vidare på, var snoppatorsk, kalsonga-Långa, “Braxen som kom ut därbak och stack in därfram“, Snorre-abborre (eftersom den simmar in i kodden och borrar fast sig och sitter likt kardborre kan man även kalla den “koddborre”. Ballar av stål, balle med ål. “Din penis är inte riktigt fisk“. Ståndare och piss-sill.

Osv. Etc. Mm.

2 kommentarer till Fisk i urinröret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier