Häromdagen när jag och min dotter var på väg hem från hennes (inte mitt) dagis, så hade hon fått med sig en såndäringa snurrgrej som sitter på en pinne.

Det blåste väldigt mycket just den dagen, så den där propellern snurrade ju som en påtänd rondellhund. Jag tänkte skoja med Jet, så jag sa “oj, så varmt det var idag. Vilken tur att jag fick låna den här fläkten!” Och så fläktade jag mitt vanställda fejs (hade en s.k “bad face day”) och tack vare min depraverade avståndsbedömning, så snurrade givetvis den färgglada propellern in sig i skägget och fastnade. Jag fick verkligen inte loss den.

Som tur var så kom en god vän med sin gode son, så sonen fick i uppdrag att amputera propellern med hjälp av en kniv. Varför hade de en kniv, kanske ni undrar. De är från Majorna.

Och så jobbar de med fastighetsskötsel och dylikt. Kanske mer är därför.

image

Hej svejs, snurrskäggsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier