Idag gick någon som jag tyckte hemskt mycket om bort. Det var min mormors syster, vilket kan tyckas vara långt bort. Men då hela min släkt härstammar från Estland, så har vi med vår tragiska historia i bagaget en oerhört bra sammanhållning i släkten. Även om vi inte ses jätteofta, så står vi varandra väldigt nära.

Hon fick ont i magen för en tid sedan och åkte in till sjukhuset. De kontrollerade allting, mer och mer ingående. Till slut var det bara tunntarmen kvar, så de opererade henne. När de väl öppnat henne, konstaterade läkarna bara att det bara var att sy ihop henne igen, cancern hade spridit sig överallt. Hennes son vakade vid hennes bädd de sista dagarna i hennes liv. Det känns riktigt tungt, man vet inte vad man skall säga, men det är viktigt att bara visa att man finns. Men han är stark och tar det så bra man kan ta det.

Det här skulle bli en knäpp blogg, men erkänn att livet är knäppt. Man vet inte när det är sista gången du ser en människa. Tänker man på detta, så kan det vara lättare att få tummen ur och åka och hälsa på dem som betyder mycket för dig. Det absolut knäppaste är, att jag körde förbi Helgi för några veckor sedan. Hon var ute med hunden och jag hade så bråttom till något, att jag varken tutade eller stannade till. Hon har ju liksom alltid funnits där och jag trodde inte att det skulle vara sista gången jag nånsin såg henne. Men det var det.

Minde tunga inlägg kommer, jag lovar.

Hej svejs, sorgfejs

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Farväl, goa Helgi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier