Knasiga inlägg

rätt in i mailen. Som en torped! So bara!

Ja, det är inte science fiction! Nu kan du enkelt få nya inlägg mailade fort som ögat (beroende på hur snabbt öga du har) så fort jag skrivit något här på bloggen.

Uppe till höger (beroende på hur du håller din laptop) finns det en liten ruta och så står det SUBSCRIBE eller nåt sånt töntigt. Bara fyll i din mailadress där, eller varför inte mailadressen någon polare som du vill tipsa eller kanske t o m till din värsta fiende!? Jag skiter i vem du skickar till, bara du skickar till NÅGON! 🙂

Hur som helst, jag har käkat upp mina nudlar, druckit upp min cider och så har vi tömt mitt gamla hemmakontor för att göra iordning det till ett gästrum. Alltså vi ställer in några trummor, sen sitter vi och trummar och skriker “GÄÄÄS, GÄÄÄÄÄÄS”.

Sov gott, för bövelen!

Hej svejs, bloggprenumerationsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier