Gårdagen var spännande, satt och redigerade bilder i en bar på en båt i Östersjön. Sen begav jag mig till hytten och smög in med ungefär 57 decibel. Jag är grym på att smyga. Inte.

10.00 ungefär, anländer vi till terminalen
1530 nånting, anländer vi till Göteborg

Kör min far till flygplatsen, sen skall jag greja iordning den kvartalsvisa skattedeklarationen. Men när jag kommer hem upptäcker jag att mina hemnycklar ligger i mina svarta byxor. Och de hänger över en stol. I Estland.

Jag kommer även på att extranycklarna hänger på en krok, i lägenheten. Och även nycklarna till kontoret. Då går det upp för mig att Sanna jobbar i Trollhättan och kommer inte hem förrän dagen efter.

Tack och lov är Erik inne på kontoret, så jag kommer in hit. Men allting är väldigt förvirrat ändå och jag får inte mycket gjort, MEN jag lyckas få ihop de viktiga papprena och får det registrerat på skatteverkets hemsida. Sedan beger jag mig ner till l’assassino och hänger där. Bland annat spelar jag och Stephan 3,5-händigt på hans nya, fina flygel. Det låter sådär. Skall träffa svärfar och krascha hos dem, men vi tappar bort varandra under kvällens lopp och plötsligt står jag där. Tack och lov lät Anna från l’assassino mig sova på Karls soffa, han är i Thailand. 🙂

Så där, nu avslutar vi den här trippen och återgår till den sedvanliga humorbloggen.

Hej svejs, estlandstrippsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Estlandstripp 20091112

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier