Förra året skulle vi ha Halloweenfest. Då ville sötefru dekorera med en skyltdocka, som hon på något sätt lyckats låna av någon. Den stod i lägenheten i Annedal och skulle transporteras till festlokalen vid Marklandsgatan.

Det kan väl inte vara så svårt, tänkte jag. Men det var först när jag försökte få in dockan i hissen som jag upptäckte att det var svårare än jag trodde. Där stod jag, med armen runt midjan på en skitsnygg tjej, som visserligen stod på tå, men var fin ändå. Och jag blundade och bara hoppades på att ingen annan skulle vilja åka hiss precis vid det ögonblicket. I alla falla inte samma hiss som jag / vi stod i.

Vid entréplan öppnades dörren och till min stora lättnad insåg jag att jag var helt själv, även på det våningsplanet. Jag tog dockan under armen och tågade ut. Entrédörren var lite svår att öppna med bara en arm och en skyltdocka, så här kan jag tänka mig att det såg relativt våldsamt ut, när jag försökte vinkla dockan så att jag nådde dörrvredet. Men ut kom jag till slut! Och dockan också.

Så där stod jag utanför porten i mörkret. Lite småsvettig och halvnervös, med en fantastiskt stel kvinna under armen. Det var DÅ jag VERKLIGEN insåg hur underligt detta måste se ut! Det blev inte bättre av att jag fick se en svart, tom plastsäck som låg strax innanför entrén. Den blir bra, tänkte jag. Men nu såg det om än ännu värre ut. En plastsäck under armen, med två ben utstickandes (det roligaste var att dockan var helt klädd i leopardkläder). Äsch skit samma, tänkte jag och gick.

Jag traskade i rask takt (wow, säg det 1000 gånger i snabb följd!) till bilen och jag tror faktiskt inte att det var någon som såg mig!

Men när jag kom fram till bilen så insåg jag att jag där stod inför den största utmaningen av alla.

Hur får man in en skyltdocka i en bil?

Har ni någonsin provat att få in en skyltdocka i en tvådörrars Ford Fiesta?

Det gick till slut. Jag fick trycka fram passagerarsätet så att fötterna vilade på nackstödet. Sen körde jag fort som fan.

Hej svejs, skyltdockskörarfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till En kropp man inte vill skylta med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier