Dumsvar

på dumfråga

Idag när jag var och spatserade så kom en av dessa härliga gatuförsäljare från en välgörenhetsorganisation fram till mig på Kungsgatan. Jag försöker ta omvägar för att slippa springa rakt in i dem, men den här tjejen var lite snabb. Vår fantastiskt korta dialog blev:

Tjej med pärm:
-“Hej, vill du vara med och rädda några liv?”
Jag:
-“Aldrig i livet!”

Alltså, jag vet inte. Det var ju inte riktigt jag skulle säga. Jag blev bara så förvånad av hennes val av fråga? Det är väl självklart att jag vill vara med och rädda liv, men jag känner att jag gör / gjort mer än ganska många andra när det kommer till kritan.

I och för sig, mina göteborgsskämt har väl skördat ett och annat offer genom åren, men det kan väl inte jag hjälpa att folk inte har någon humor 😀 Nej, men faktum är att jag räddat livet på två personer. En tjock spanjor och en pytteliten kille i snickarbyxor. Bägge från att drunkna.

Det påminde mig utsökt om när jag och Chrille satt på en uteservering på Medis förra sommaren. Helt plötsligt tappade Gud ut sitt badvatten och det regnade något helt sjukt mycket! Vi satt väl där och garvade lite åt folk som sprang för att inte bli blöta och klunkade på var sin öl. Det regnade och regnade och regnade och folk sprang och sprang och sprang. Och där, mitt i allt hällregn, stod det en kille med dreadlocks och frågade folk om de “hade tid en minut”…

Hej svejs, dåligtajming-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier