Dröm

och glöm

Jag drömmer emellanåt sjukt mycket och mycket sjuka saker. Ibland vaknar jag är helt andfådd för att det varit full rulle i huvudet hela natten.

Oftast kommer jag ihåg vad jag drömt och ibland har jag även haft tillräckligt med ork för att orka dokumentera det, t ex de här gamla blogginläggen:

Inatt jag drömde 1
Inatt jag drömde 2
Inatt jag drömde 3

Inatt drömde jag återigen jättemycket och det var helt galet. Men när jag till slut vaknade så var det bara en enda grej jag kom ihåg; att min styvmor Lotta satt och skrev vykort till Astrid Lindgren och “tackade för helgen”…?

Jag vet inte om jag skrivit om min morsa innan, men HON kan drömma hon. T ex en gång så var hon hos hårfrisörskan och klippte sig. Men sådana har ju aldrig vett att klippa som man ber dem om, så det blev givetvis för kort. Alldeles för kort. SJUKT kort!

Faktum är att hon klippte morsan så kort, att man såg hennes hjärna. Morsan tyckte detta var oerhört pinsamt och satte helt enkelt en hink på huvudet.

Vad drömde DU inatt?

Hej svejs, glömdrömsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier