Nej, det BLIR inget snuskigt inlägg!

Igår tvingade min käre granne Sandra ut mig på en promenad. Antagligen mycket för att jag inte skulle bli rädd för skog och grenar efter vad som hände i lördags. Typ som att falla av en häst. På tal om häst, så hade hon fått låna en liten hund! Den hette Tyson och hade mustasch. Den var en blandning av chihauahahah och terrier och pudel. Vilket fick mig att fundera på om det var tre såna hundar som hade trekant och sen kom Tyson? Jag vet inte så mycket om hundar, mer än att jag är rädd för att bli biten av en kungspudel. Hellre en bulldog eller en annan cool hund, men jag tycker det är lite svårmotiverat att bli biten av just en kungspudel. Det är typ som att bli nedslagen av en svinstor dvärg.

En gång när jag promenerade vid Stigbergstorget, så var det en kille som kom gående med en doberman. Grejen var att backen gjorde att jag bara såg killens överkropp och huvudet på hunden. Jag kommer ihåg att jag tänkte “jädrar vilken stel hund!”. Men när jag kom närmare såg jag att det var ett svart gitarrfodral killen bar på…

hund

"You're nothing but a hound dog", sjöng han.

Men nu var det Tyson jag skulle berätta om. Eller ja, det finns inte så mycket mer att säga, Han är en cool hund. Här är en bild på honom!

Tyson är otroligt lydig! Ropar man så är han där på stubben!

Tyson är otroligt lydig! Ropar man så är han där på stubben!

Hej svejs, Tysonfejs

En kommentar till Doggystyle och trekant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier