Häromsistens när jag var ute och traskade med Juliette i vinterkylan, så var det ovanligt många som tappat sina vantar / handskar / mössor / halsdukar / strumpor / knäskålar. De låg överallt.

Som jag säkert reflekterat över vid tidigare tillfällen, så är det ett stort mysterium då borttappade attiraljer på något sätt tenderar att bryta mot tyngdlagen? Eller t ex, man kommer på att man tappat sin vante och går tillbaka för att leta efter den. Då hänger den där, i ett träd. Lite längre bort ligger din halsduk över ett staket. Det är precis som att när du tappar något, så studsar de genast upp och hänger sig över närmaste objekt.

Det tog några år innan jag kom på vad det egentligen vara – hjälpsamma och snälla människor som hittar dina saker och som vill att du skall se dem på långt håll. Så då hänger man upp sakerna. Då undviker man även att hundar bajsar på dem. Det gör hundar. Men nackdelen är att du går och tittar i backen efter sakerna. Då är det lätt att missa att de hänger i en flaggstång, t ex.

Tillbaka till storyn; efter att gått omkring och hängt upp saker i 1,5 timmar, så kom vi tillbaka hem. Och kan ni tänka er – någon hade hittat min handske som jag tappade på väg ut! Och hängt upp den! Precis som man skall göra.

Karma direkt - kan jag hjälpa till med något?

Karma direkt – kan jag hjälpa till med något?

Ibland går det fort!

Hej svejs, turborkarmefejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier