Igår var jag på en skola och delade ut iPads till kids. Men jag hade inte riktigt fått klart för mig hur gamla barnen var?

Jag:
– “Hur gamla är barnen?”
Fröken:
– “Två år”
Jag:
– “…va?”
Fröken:
– “Två år!”
Jag:
– “Eh…öh…men…två år???”
Fröken:
– “TVÅ-OR!”

Haha! Jag tänkte väl det. 2 år är väl ändå i tidigaste laget för att hålla på att klafsa på en padda. Då berättade hon att hennes barnbarn är tre år och att den lille ungen kunde manövrera en sådan högteknologisk pryl utan problem, vilket folk runtom troligtvis brukade kommentera med ett “ooh sicken smart unge!” Men sen berättade hon att barnet blev svinsur när det inte gick att klicka på bilder i Göteborgs-Postens tidningsupplaga eller byta fönster genom att dra med fingrarna till vänster alt höger. Iofs så bytte väl ungen sida då, men det kanske var så att folket runtom tog tillbaka sin “ooh-sicken-smart-unge”-kommentar en aning…

Undrar om han eller hon kommer växa upp och bli elitidrottare?

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier