Roligaste klippet idag: Firestarter

Alltså, detta var en bra start på dagen, att se Prodigys “Firestarter” utan musik. Däremot är det en hel del pålagda ljudeffekter. Genialt.

PS. Det näst roligaste är att jag plötsligt minns plötsligt tillbaka till den 25:e november 1994, då jag var med några polare och kollade / lyssnade på The Prodigy på Kåren i Göteborg. Har för mig att vi kom lite sent och fick stå ganska långt bak i lokalen, men det visade sig senare att det bara var bra. Ljudet var bland det sämsta som någonsin krossat människors trumhinnor, vilket gjorde att flera av dem jag pratade med efteråt berättade att de i flera dagar haft någon konstig form av tinnitus. Eller ja, vissa pratade jag inte ens med, utan jag skrev på en liten lapp som jag räckte fram. Men en dag rymde lappen och drog norrut igen. Äsch.

Hej svejs, prodigyfejs!

Roligaste klippet idag: Prodigys "Firestarter" utan musik

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier