Ja, precis. Vi sticker till Irland igen imorgon. Eller ja, först till Stockholm och sen på onsdag flyger vi vidare till Irland. I ett flygplan.

Men jag känner att jag egentligen inte har tid att åka iväg och “vila” någonstans nu, det är på tok för många långsökta ordvitsar och knäppa idéer mellan öronen just nu! Och även lite mer seriösa saker också, i och för sig. Men det kommer ändå bli svingött att ta det lugnt och promenera och stirra på den hysteriskt vackra miljön. Senast vi var där gick jag ensam på en strand under en storm (eller ja, jag var INUTI stormen, inte under den) och då kom det två svinstora, svarta hundar springades mot mig. Jag gjorde vad vilken idiot som helst skulle gjort, jag tog en stövel som jag hittade och kastade iväg och skrek “RAPPORT!!”. Och så höll jag på. Tror t o m att jag har en bild av den där stöveln nånstans! Letar upp den någon annan dag.

Men där finns en hel del ruiner och stup och sånt där, som är rätt coola. Och jag tar med mig min kamera, så en och annan bild kommer ni säkert att få se här på bloggelajnen!

Det känns för övrigt trist att jag inte känner att jag ens har några minuter över till att skriva något knäppt här emellanåt 🙁 Men det blir nog bättre!

Hej svejs, irrlandsfejs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier