Christian Brandin

– påskskägg eller ej

Jag vet inte varför, men plötsligt googlade jag på “skägg” och fann bland annat en bild av min barndomskompis Christian Brandin. Nyfiken som jag var så klickade jag mig fram till hans blogg, där han skrivit ett inlägg om sitt skäggs vara eller icke vara. Eftersom jag för minuten inte hade något att göra, slängde jag ihop en “skägg-generator“, där man kan se Christians näpna ansikte och tatuerade överkropp och prova sig fram genom att alternera fyra olika, klassiska skäggutväxter. Vilken tycker ni han skall ha? Jag röstar på nummer 3.

Klicka här för att komma till Christians skägg-generator

Två andra skägg jag hängde med igår på Totta Näslunds minneskonsert på Nefertiti här i Göteborg, var bland andra Nikke Ström och Fabian Kallerdahl, vars fejs uppbär två av de mäktigaste och mest imponerande skäggen i 031-området. Andreas Kleerup var där också, men han hade samma skägg som alltid. Även Kristofer Åström var lite sådär “taggig”, men ändå så härlig. Mattias Hellberg hade inget skägg alls!? Ett tag såg man knappt hans ansikte, har jag för mig. Grymt duktiga är de allihopa i alla fall, med eller utan fejsfrissor.

Nåja, skäggsagan continues…

Hej svejs, überskäggfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till Christian Brandin och den stora skäggfrågan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier