Kategorier
Vardag

Bröllopsdag

Bröllopsdag

Helt plötstligt slog det mig – jag och Sanna firar ju ettårsdag idag!

Iofs är hon och jobbar på en filmproduktion i Vänersborg / Trollhättan, men ändå! Så här kommer en liten resumé vad som hände där på borggården för exakt ett år sedan… Sagobröllop? Ja, typ. 🙂

PS: Tror bilderna blir bäst om ni klicka på [View with PicLens] nedan!

Jag älskar dig Sanna 🙂 <3

Hej svejs, medeltidsbröllopsfejs!

10 svar på ”Bröllopsdag”

@Egonias mamma; ja, det var helt fantastiskt 🙂 Det regnade både innan och efter både vigseln och fotograferingen, så vi hade en otrolig tur!

@Linnea; tack så jättemycket 😀 Det var ganska självklart att det skulle bli så, Sanna älskar kostymfilmer och sånt, eftersom hon jobbar med det, jag gillar historia och fotar mycket borgar och slott och sånt. 🙂 Så…gift dig!

Åh gud det var nog det vackraste bröllop jag sett! Så underbart att hon kom inridandes i damsadel på en häst, så fint!

(Bild #5) Och självklart måste man ju stretcha lite innan bröllopet, så man inte skadar sig.

Skägget kom ju definitivt till sin rätt i alla fall, det får man ju säga!

Hej du. Grattis på bröllopsdagen! Vad sjukt snygga ni var, dagen till ära. Tack så mycket för i fredags, det var sjukt kul att ni tittade förbi. Sjukt fina presenter också, de gillade jag. Ses & hörs. Puss // Jessica

Fantastiskt! Hela bröllopet ser helt sagolikt ut! Det är bara en sak jag hade valt bort: hästen. Mitt bröllop ska vara garanterat hästfritt! Jag förstår inte hur Sanna kan se så lugn och harmonisk ut på hästryggen.

Själv var jag barnvakt till Agnes den här dagen för min härliga bror och hans underbara fru var ju med på bröllopet… Det var mysigt det med!

Stort grattis till er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *