Går du tufft?

Grattis. Då blir du snart smal.

Jag har alltid tyckt att jag själv går jättetufft. Hela kroppen rör sig precis som den skall; lagom långa steg, lite cool vinkel på vristerna, EU-anpassade armsvängningar som pendlar i exakt rätt takt och längst uppe på toppen, en  lagom näpen uppsyn i ett ansikte som har en oerhört mittplacerad näsa vars näshår svajar i takt med resten av den gångande lekamen. Ibland är huvudet så högt upp att folk tror att jag försöker lufttorka mitt adamsäpple. Tror jag. Det är ju aldrig någon som har ropat det efter mig, men jag känner igen den där blicken jag får när jag går, över spårvagnens spår, med halvspända lår och med armar med hår.

Men jag har aldrig riktigt förstått VARFÖR jag har utvecklat den här genomtuffa gångstilen? Vad är det som är så bra med den?

Den impar inte på brudar, jag har inte fått några mannekängerbjudanden, jag kan inte gå på vatten.

Men idag fick jag reda på vad det är så bra med att gå tufft, i en artikel på  aftonbladet.se. Man bränner ju mängder med kalorier, visar det sig.

aftonbladet bränn kalorier gå tufft

Så tufft som jag går så måste jag ju bränna minst det dubbla!

Så nu överger jag planerna på att byta gångstil och lära mig gå som Karl-Bertil Jonsson.

Hej svejs, kaloribrännarfejs!
[wpfblike]

PS: Nej förresten, ibland går jag inte sådär jättebra. Ni kommer kanske ihåg “Hollywoodskorna“?

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till Bränn kalorier genom att gå tufft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier