Vid frukostbordet i morse så pratade jag och Sanna om fenomenet när folk ringer till en och man inte alls tror att de är vilka de utger sig för att vara. Jag kom bland annat ihåg att jag blev uppringd av en läkare tidigt en söndagmorgon för typ 10 år sedan som undrade om en tjej som jag hade pratat med i en bar. Det tog ganska lång tid och ganska många upprepningar av hans yrke och ärende innan jag frågade “öh, vänta nu. Är du seriös? Du är alltså läkare och ringer från Mölndals sjukhus och undrar om en tjej som jag träffade på Kompaniet igår?” Då sa han “ja” och man hörde hur hans inre riktigt skrek “ÄNTLIGEN!”, ty det tar sin tid att övertyga bakfulla människor som nyss vaknat. Det var lite märkligt, faktiskt.

Något hade hänt henne efter jag lämnade henne i baren. Hon blev sittandes med en annan snubbe som verkade trevlig. Läkaren var väldigt snabb att förklara att tjejen sa att hon tyckte jag var jätterolig och snäll, men att det var den andra killen som han ville kolla lite uppgifter med. Men jag kände inte den där andra killen, så jag kunde tyvärr inte hjälpa honom. Läkaren lät besviken.  Men plötsligt kom jag på det! Jag fick ett visitkort av honom! Så han fick numret, men sen hörde jag aldrig mer av honom. Eller den där tjejen. Men jag hoppas det gick bra.

Jo förresten, jag skickade ett sms till henne ett tag efteråt, hon hade skrivit in sitt nummer i min mobil, märkte jag. Då har jag för mig att jag fick ett svar att allt var ok! Det kom jag på nu medan jag skrev, men nu fick jag ju berättat den här lite förvirrade historien och känner inte för att radera allt 😉

HUR SOM HELST!

Det var ju inte det jag skulle berätta! Jag tänkte berätta en av de roligaste telefonkonversationer jag hört talas om. Min lillebror, givetvis. Han hade ute en annons för några år sedan, där han skulle sälja en stor gammal BMW.

Nedan följer dialogen (i min egna minnesförvrängda version) brorsan hade med en eventuell köpare.

[Lite småmysko röst]:
– “Hej…jag ringer på bilen”
Brorsan:
– “Ja, hej”
Den eventuelle köparen:
– “Är den fin?”
Brorsan:
– “Öh, ja..den är fin”
Den eventuelle köparen:
– “Har den gått bra?”
Brorsan:
– “Ja, den har gått jättebra…”
Den eventuelle köparen:
– “Finns det andra hjul?”
Brorsan:
– “….ja, det finns andra hjul….?!”
Den eventuelle köparen:
– “Vad bra”
Brorsan (märkbart irriterad):
– “Just det ja, hela bagaget är fyllt med avföring också!”
Den eventuelle köparen:
– “Uh…va?!?”
Brorsan:
– “Men du får det på köpet!!!”
Den eventuelle köparen:
– “Va?! Nu förstår jag inte!?”
Brorsan:
– “Mikael, ge fan i detta. Jag jobbar! Jag hinner inte med det här nu!!”
Den eventuelle köparen:
– “Mikael?”
Brorsan:
– “Ja, är det inte  Mikael?!”
Den eventuelle köparen:
– “Nej?”
Brorsan:
– “Ooops!!”

Det var inte Mikael. Vem det än var, så köpte han aldrig bilen.

BMW med bagaget fullt av avföring säljes skitbilligt

Skitstort bagageutrymme.

Hej svejs, bilbajsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till BMW med bagaget fyllt med avföring till salu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier