Jag och sötefru besökte Way out West igår. Jag stod och drack öl och snackade skit i nån VIP-avdelning (och nej, det var inget speciellt lyxigt, de släppte ju in mig där).

Men här kommer det bästa av festivalen, i mina ögon. Och öron;

– killen som trodde att den helt gröna, algbesudlade dammen var en gräsmatta och var på väg att promenera ner i den ( det hade varit EXTREMT roligt om han kommit åkande på en motorgräsklippare)

– att jag fick träffa den fantastiskt festliga Kniv-Lisa där, vansinnigt live. Hon är ju den enda bloggaren i världen som jag skulle känna igen. Eller ja, förutom om jag fått kväljningar, radioaktivt tarmvred och brasiliansk puckelrygg, för då hade väl Kissie varit i närheten… Först ignorerade hon mig, men när jag hastade upp till henne och förklarade att jag photoshopat några av hennes bilder både en och två gånger, så utbrast hon både mitt för- OCH efternamn! Fantastiskt, tyckte både jag och hon. Hon fick ett fint foto på henne och Leif Pagrotski (stavas?) också, men det var precis innan jag smög fram och störde henne.

– tjejen från Stockholm som skulle slänga en hårspray och skrek till alla att hon skulle göra detta och undrade om någon ville ha den och som blev helt tyst och såg helt retard ut när jag frågade om den funkade som skäggspray också… välkommen till Göteborg, liksom.

– tiden i toalettkön och inmundigandet av den svingoda buffén, tillsammans med Petter “PST/Q” från bl a “MBMA” (“Mobbade Barn med Automatvapen”)

– killen som blev tagen av vakterna när han försökte bryta sig UT från Way out West

Nej, det var nog det. Jag missade Pulp och jag stod inte ut att lyssna på Kanye West mer än en halvtimma…önskade att något fyllo hade vurpat och ramlat sönder hans autotune-maskin, ville höra hur han egentligen låter när han försöker sjunga…

Någon annan som var där som har några trevliga minnen att dela med sig av?

Hej svejs, slottskogsfejs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier