Jag har inte haft en TV på nästan 9 år, men häromdagen såg jag faktiskt ‘Ballar av stål’ för första gången. Det är lite roligt, för ibland så skäms jag svinmycket samtidigt som jag faktiskt tycker det kan vara ganska roligt. Jag sitter i soffan och bara vrider mig i pinsamhetsplågor och försöker gömma mig bakom en kudde eller något annat, så att inte “offrena” på TV skall kika in genom kameran och ut genom TV:n och få syn på mig och tro att JAG har något med allt det här att göra.

Hur som helst, det har tydligen blivit polisanmält av en åklagare (ej att förväxla med en ållagare, som ju sysslar med helt andra saker). Och något som presschefen Dan Panas säger som jag tycker är bra, “Vill myndigheterna utreda gränserna för vad som är humor 2009 så får de gärna göra det”. Socialstyrelsen har ännu inte hört av sig till mig för att utreda huruvida mina asdåliga fredagsvitsar är ett hot mot folkhälsan eller ej, men det kommer väl…

På en bild i aftonbladet står Nour El-Refai i en fontän med megafon och visar något. Men det bara KAN väl inte vara hennes “ballar av stål”? Det måste ju vara hennes blyläppar? Och vad är egentligen hårdast, blyläppar eller stålballar?

Förresten så är det ju en jätteskillnad på ballar i Göteborg och i typ Helsingborg? Det gör bra mycket ondare att få en spark på en göteborgsballe än att få en lika hård spark på en helsingborgsballe, till exempel. Vet ni varför?

Hej svejs könsprotesfejs

3 kommentarer till Ballar av stål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier