Lucköppning

-inte ens okay att öppna luckorna i december?

Jag börjar förstå vad Sanna menar nu. Hon påstår att jag aldrig stänger köksluckorna? Inte är det så, att jag missar att stänga dem varje gång jag öppnat dem, utan jag öppnar dem också. Helt till synes utan någon som helst anledning? Ingen aning varför jag gör så? Varför öppna om man ändå inte skall ha något däri? Någon som har några teorier?

Och ja, nu i december när alla andra öppnar luckor är det kanske mer befogat, då jag inte har någon julkalender. Men de andra 11 månaderna, vad skall jag skylla på då?

Hej svejs, lucköppningsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Att öppna luckor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier