RING KLOCKA RING

– i bistra nyårsnatten!

Ja, här har ni i alla fall min tolkning av den gamla dikten.

RING KLOCKA RING!

RING KLOCKA RING!

För övrigt så ringde Per Andersson precis. Sketchen som jag och han skrev till Mölndalsrevyn i bilen på väg hem från Sälen ser ut att bli verklighet! Haha! Så nu har jag plötsligt även börjat kunna titulera mig sketchskrivare. Och ikväll kommer jag kanske kanske dyka upp i en sketch med Per i Vinterkrysset på TV4. Om den nu kommer med, vill säga. Han kommer ut helt naken ur omklädningsrummet och frågar mig om jag sett hans badmössa. 😀

Nåja, gott nytt år på er igen!

Hej svejs, sistainläggetföriår-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Årets sista vits

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier