April, april

silljävel

Jaha, då var det första april igen och man blir attackerad med alla jätteroliga “skämt”, som  haglar över en likt kaksmulor från Göran Perssons käft.

Men vissa saker ÄR inte roliga, t ex som att utnyttja folks vilja att ställa upp för en. Det blir ganska mycket “vargen kommer” över det, nästa gång man hör av sig i panik och undrar om jag kommer ställa upp, så kommer jag antagligen inte göra det.

Sötefru skall vara barnvakt ikväll, det visste jag om. Men när plötsligt paret som hon skulle hjälpa hör av sig imorse och undrar om vi är på gång, så blev jag jäkligt förvirrad. Det var väl i kväll som barnpassningen skulle ske? Någonstans brast det i kommunikationen, men eftersom sötefru redan stuckit till jobbet, så hade jag inget val än att strunta i allt jag skulle gjort idag och skynda dit istället.

Så jag slänger i mig mat, ringer återbud till en kund som jag skulle hjälpa och rusar iväg. Det värsta är att jag skulle besiktiga bilen idag också, men det fanns inga tider i Göteborg, så jag var tvungen att boka tid i Varberg istället. Och japp – idag var sista dagen att göra detta.

När jag nästan var framme i Vasastan så fick jag ett sms; de hade löst en annan barnvakt i Falköping. Så jag vände och gick hem igen. Tänkte att GÖTT, då sticker jag och besiktigar bilen ändå! Tror ni att jag hann ner i Varberg i tid? Nope. 150 spänn för uteblivet besök och körförbud. Nästa tid om ungefär 8 dagar.

Så, april april på mig.

Hej svejs, aprilskämtsfejs!

EDIT:

MUHAHAHA APRIL APRIL! Jag hann ner och bilen gick igenom och allt är gött som körv. 😀

EDIT 2:

MUHAHAHA IN MY FACE! Det var inget aprilskämt från första början! 😀 Tydligen hade sötefru missuppfattat att det var 09.00 och inte 21.00. Så vad lär vi av oss allt det här? Som nämns i kommentaren nedan; inte komma överens om saker på fyllan.

Trevlig helg! 🙂

 

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till April, april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier