Alice, Alice

who the f*ck is Alice

Igår var jag och min sötesyrra och hennes “onge” Lill-Jonis-Donis och min sötefru och HENNES två syrror på bio. Vi gick och såg “Alice i Underlandet“. I 3D! Haha, det var skoj. Jag satt och hukade mig ibland, kändes lite dumt. Men jag var inte ensam.

Jag är ju utbildad 3D-grafiker och tycker själv jag har en väldigt bra känsla för hur saker och ting skall röra på sig. Det blir ju bättre och bättre, men fortfarande känns det som att de lägger ner enorma summor på dem som visualiserar, alltså bygger upp själva modellerna som skall röra på sig. Men sen, hur mycket budget går till dem som skall få saker och ting att röra på sig trovärdigt? Redan i början, när hon lyften den lilla blå larven, ser det helt konstigt ut. Och sen var det flera gånger jag ryckte till, inte bara för att det såg ut som att jag skulle få någonting i fejset, utan för att det var så … kasst animerat? Jag skulle säkerligen inte kunnat göra det bättre själv, men jag skulle lätt kunna påpeka vad det är som ser helt kasst ut. Nåja, det blir som sagt bättre och bättre.

Jag vet inte vad jag tyckte var roligast, om det var de två fula tjockepojkarna som såg ut som Christian Koenigsegg (ni vet han med den svenska supersportbilen), eller om det var den stora …  grejen som Alice red på som såg ut som en blandning av gepard och en “critter” / marulk?

Här är han. Bägge två.

Här är han. Bägge två.

Den var rätt sjysst iaf, om än ganska rörig. Men effekterna och karaktärerna var coola. Ta din Koenigsegg och kör till närmsta biograf!

Hej svejs, fatboyfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Alice i Underlandet, minsann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier