Aj aj aj

ojojoj

Jag var ju och tog en spruta igår, mot Hepatit A-Ö och lite annat. Läkaren småhånade mig för att jag självmedicinerat mig med estnisk sprit och Djungel-Vrål genom att skaka på huvudet. När han slutat skaka mitt huvud så fick jag kavla upp ärmarna och så stack han. Efter en stund kom han tillbaka med en nål, vilken han stack i armen. Den gick av, för det var nämligen en avstickare som han hade tagit. Jag fick också en spruta sen, en annan.

Hur som helst, jag vet att jag är stor och tuff (på håll) och ganska vältränad (när jag inte får håll), men nu är jag så ynklig att jag nästan inte vet vad du heter 🙁

Så det blir inte många knop, vare sig idag eller imorgon heller, tror jag bestämt…träff med någon imorgon, men det får jag ställa in.

Förresten har jag ingen aning om vad det är jag skulle skriva egentligen!? Vi skall sticka till Indien i december. Därav sprutan. Så de så.

Hej svejs, dundersprutfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

8 kommentarer till Aj aj aj aj aj vänta……aj aj aj aj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier