Åh ett nytt ansikte?

– nej, det har jag haft länge!

Det är den jag brukar köra. Det är roligt att alltid vara beredd på att någon någongång någonstans kommer fråga det. Hur som helst.

På tal om ansikten, så hade jag en otroligt pissig dag igår. Och för att inte låta dagen bara rinna iväg så bestämde jag mig för att ägna några timmar åt att scanna in och lägga upp sidor från min gamla skolkatalog från högstadiet på Almåsskolan i Lindome. Även några bilder från pluttarna (som troligtvis idag är fullvuxna skogshuggare) på Valåsskolan fick hänga med. Det är faktiskt mest glada kommentarer jag fått, kommentarer som för det mesta innhåller något om luggar, kluriga blickar och jeans. Det var väldigt mycket jeans på den tiden. Och Snobbentröjor.

Den roligaste kommentaren hittills var när jag påpekade att Johan i min klass såg lite rolig ut där han var längst ner på fotot, helt ensam;

Johan ser ut som en fotnot.

Johan ser ut som en liten fotnot.

Hans kommentar:

jo tack …. sen var min morsa tvungen att klippa bort understa raden för att den skulle passa i fotoramen 😉

Otroligt roligt att se hur folk har utvecklats 😀

Kolla bara här:

Då

Nu.

Nu.

Nästan i alla fall. Jag vet inte ens om ni ser mig där i bakgrunden. Där är min bil också, ja. Per på Starstruck Photo har tagit bilden.

Hej svejs, snobbentröjefejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier