Ack Värmeland

det var nära ögat

Shit, alldeles nyss stod jag i köket och borstade tänderna med min elektriska tandborste, samtidigt som jag sjöng “Ack Värmeland du sköna”. Det skulle jag aldrig ha gjort! Helt plötsligt lossnade själva borsten, jag fick något ryck och körde den där vassa, vibrerande spetsen rakt i kinden. AAAJ! Jävla Värmland!

Har jobbat hårt hela dagen, håller på att animera en “fejs-scanner“, vilket är riktigt spännande. Efter detta tog jag vagnen från Kviberg till Masthuggstorget och gick till “Lokal” där det på onsdagar är “Filmbar“, alltså folk som jobbar inom film brukar gå dit och dricka en öl eller sextio (sammanlagt, beroende på vilken produktion de för tillfället jobbar på).

Så jag hade druckit två öl, vilket kanske förklarar min extrema oförmåga när det kommer till munhygien.

Idag skulle jag rycka ut med en ordvits, direkt översatt från engelskan. Det gick inte så bra. Sen fick jag nöjet att hjälpa en ståupp-tjej med lite grejer till hennes gig idag, det gick desto bättre (tror jag?). Hon tyckte jag skulle slänga mig in i ståuppbranchen, men jag vet inte alls. Jag är liksom kanske rolig om man sitter och dricker öl med mig, eller sitter i samma bil (dock utan att dricka öl) eller står i en hiss eller sitter i någon kassa. Men jag är inte rolig om jag skulle ställas upp på en scen och förväntas vara rolig. Jag tycker det är MYCKET roligare att vara rolig när man inte skall / bör / få vara rolig. Svårt, det där.

Nåja, nu skall jag torka upp tandkräm från köksgolvet och gå och lägga mig!

Hej svejs, tandborstskadefejs!

3 kommentarer till Ack Värmeland du…AJ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier