Onsdagen

Jag missade att göra min lilla onsdagsresumé, kom jag på! Här kommer den:

Först var jag på promenad och postade bland annat ett kuvert. Extremt barnslig som jag är, så var jag TVUNGEN att skriva “Masthuggslidan” istället för “Masthuggsliden“. Mest bara för att se om det kom fram ändå?

Skulle ni tro mig om jag sa att det var en faktura jag skickade?

Skulle ni tro mig om jag sa att det var en faktura jag skickade?

Kvällen började med Filmbar Publik Andra Långgatan. Bland annat satt jag med Jonas och spånade på nya sorters leddjur, alltså inte sådana med ryggrad, utan t ex ledarbjörn eller blindbjörn. Alltså någon form av djur som hjälper blinda personer att ta sig fram. Och med en björn tar man ju sig fram överallt, som ni vet.  Förresten har Jonas också en blogg, minsann. Den heter “Världens bästa blogg“. För att komma till Världens bästa blogg, klick här

😀

De har sjukt små toaletter på Publik! Det är så litet att man inte kan dra toapappret rakt ut, utan man måste dra det neråt golvet.

De har sjukt små toaletter på Publik! Det är så litet att man inte kan dra toapappret rakt ut, utan man måste dra det neråt golvet.

Efter Publik gick jag och Sanna vidare till L’Assassino, för att tjinga på Stephan och company. Vad jag helt hade glömt av var att Stand In‘s spelade live! Stephan har ju införskaffat en svart flygel och en såndär asgammal Elvismikrofon. Det var assjysst, även om jag dessvärre bara hörde de 2-3 sista låtarna. Det kommer bli ganska mycket såna trevligheter framöver, kika in på L’Assassinos hemsida för info!

Far och flygel!

Far och flygel!

Efter detta drog vi vidare, Sanna till Babord/Styrbord och jag till Pustervik. Kristofer Åström skulle ju vända plattor och annat där, var det sagt. Jag smög in, men möttes av en annan plattvändare. Jag tänkte att han kanske blivit sjuk eller var ute på turné eller nåt. Men tjejen (Frida?) som spelade spelade väldigt bra musik! Så det gjorde inte så mycket. Men efter ungefär 25 minuter och ett sms från svärfar Nikke, blev jag varse om att det minsann även gick att vända plattor på övervåningen. Se där ja! Där stod han. Och Mattias Hellberg hade hittat dit. Trevligt värre.

I vanlig ordning kom jag dit något sent och jag fick bara höra Kristofer vända och spela 2-3 låtar. Sen gick alla ner och han fortsatte spela där nere.

Där stod de och lirade för varandra, mot varandra, efter varandra.

Där stod de och lirade för varandra, mot varandra, efter varandra. Och för andra.

Sen blev det ju som det blev. Vi var ett gäng som bestämde oss för att ta en taxi hem till Annedal och ha lite efterfest. Vid femtiden på morgonen klev Kristofer och hans goa kusin Fredrik ut genom dörren och vidare in i hissen. Sen antar jag att de åkte ner i hissen och begav sig hem. Men trevligt var det i alla fall! 🙂

Nu är det fredag kväll, här sitter jag och minns min onsdag. Har jobbat en del idag, men skall försöka få en del gjort i helgen. Bland annat måste jag ju fixa iordning Glada Lappen och även Bakfena, som är ett annat projekt jag tänkte slänga upp. Mer info om detta inom kort!

Ha en underbar helg!

Hej svejs, trevligt helgfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till 2 dagar senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier