Förra året var jag och min käre bror med som statister (haha bra att jag råkade skriva ‘satanister’ först) i SVT:s dramaserie “183 dagar”. Det hela var mycket enkelt. Emma (Tuva Novotny) skulle i en av de absolut sista scenerna i 6:e och sista delen komma hem till sitt lilla hus. I versionen som SVT till sist valde att använda sig av går hon ensam mot huset, tar upp någon grej från ett bord och traskar upp för trappan och in i huset.

I den censurerade versionen, där jag och bror Marcus var med i, möter hon två jädrigt snygga flyttgubbar i trappan. Vi går förbi henne ner på gården, plockar lite saker och går sedan tillbaka in i huset igen. Lätt som en plätt. Eller?

För det första så var vi osäkra på om vi skulle liksom nicka åt Tuva när hon kom gåendes upp för trappan, det hade i alla fall jag gjort om jag mötte MINA flyttgubbar i en trappa (iaf första gången man möter dem). Så det blev lite halvnick och sen spurtade vi ner. För det andra, första tagningen vi gjorde fick vi göra om. När jag kom ner på gården och tog två pärmar och en stor spegel, upptäckte jag att jag inte kunde lyfta spegeln i den vinkeln jag tog den i. Så jag vred min hand, greppade tag i den och vände helt sonika hela spegeln om och började gå. När jag gick upp för trappan så undrade vad alla skrattade åt, men jag fortsatte in som om inget hade hänt. Det visade sig givetvis att alla i hela kamerateamet hade sett sig själva i spegeln när jag vände den…åh, en sån klassiker!

Min klaffbild

Min klaffbild. Världens tröttaste flyttgubbe. Men sen när vi skulle börja höll jag på att få hjärtklaffning!

Brorsans klaffbild.

Brorsans klaffbild. Bra att han håller klaffen.

skdjfsdf

Jag, Tuva Novotny och lillebror Marcus. Om 10 år skall vi ha en reunion, en klaffträff. Snacka om klaffhanger!

Hej svejs, förstör-en-scen-fejs

5 kommentarer till När jag var med i “183 dagar” med bl a Tuva Novotny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier